ONCODINESTRAIL

A Gran Centre Granollers sempre hem dit que ens mouen les persones, els comerços, els serveis, la cultura, la ciutat i la solidaritat., així es com comença la nostra història, una història de 25 anys, que aquest any volem celebrar-ho amb MAJÚSCULES. En fem 25, si ens vestim de plata, el Comerç, els serveis, la Cultura, La ciutat i la Solidaritat... 

És en aquest sentit, que quan ens va arribar la informació de que Onco Vallès, una entitat de la Ciutat era la pedra angular del Oncodines Trails, una prova Solidària de llarg recorregut, per caminants o corredors de llarga distància ens hi vàrem voler sumar.  

El comerç i les empreses de servei també ho son, tots sabem l’esforç, la perseverança, que comporta portar un projecte endavant. A Granollers en tenim que passen els 100 anys, nosaltres en fem 25, si 25 un quart de segle.... 25 anys que volem celebrar plegats, junts i de quina manera millor que presentant el nostre equip de l’Oncodines. 6 Valents que lluiran la samarreta solidària de Gran Centre amb el suport de la Mútua i la col·laboració de NEON  uns companys de viatge que correran perquè entre tots ajudem a engrandir aquesta magnífica història solidaria que es destinaran part d'ells  els serveis i projectes de la Fundació Oncovallès per ajudar els pacients oncologics i familiars de tot el Vallès Oriental i un percentatge per un projecte de recerca de l'Institut Guttman dedicat a la salut cerebral i a la investigació de les malalties del cervell. 

Fes-te amb una samarreta solidària de la cursa i fes més gran la donació per la causa de l'oncodines. 

Els mostraris están disponibles als següents comerços:

JOAN SITGES STORE
Plaça porxada , 25
08401 Granollers
938 79 40 90

Opticàlia Granollers
de la Plaça de la Porxada núm 15
08401 Granollers
930 23 40 55

Un cop feta la compra per aquesta web, la recollida es podrà fer el dia 20/03/2020, amb horari comercial en:

ASSOCIACIÓ GRAN CENTRE GRANOLLERS
c. Sant Roc, 5, 1r 2a
08401 - Granollers
G-60879954

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password